Zonneboiler

Zonneboiler met collectoren

Zonnecollectoren zijn ideaal voor de aanvulling van condensatiesystemen en warmtepompen.
De collectoren zijn robuust en weerbestendig. Zij zijn zowel geschikt voor de bereiding van
sanitair warm water als voor verwarmingsondersteuning. Met een gecombineerde installatie
verwarmingsondersteuning/bereiding van sanitair warm water kan tot 30% van het jaarlijkse
brandstofverbruik bespaard worden.

Montage bovenop de dakbedekking

Collectoren voor montage bovenop de dakbedekking (opdak) worden op het bestaande dak gemonteerd. Zij kunnen zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt worden. De collectoren worden met verstelbare en bijzonder stabiele dakankers op het dak gemonteerd.

Integratie in het dak

Zonnecollectoren voor integratie in het dak (indak) maken een perfecte integratie in de dakconstructie mogelijk.

Montage op een plat dak

Plat-dak-collectoren kunnen op bevestigde platte vlakken gemonteerd worden. Met voorgemonteerde staanders uit aluminium worden de collectoren met een ideale hoek naar de zonnestraling gericht.

Hulp nodig? Op zoek naar een zonneboiler installateur?

Bij Heat Solutions kunnen we u helpen met een zonneboiler installatie! Wij werken al meer dan 30 jaar lang aan oplossingen voor allerlei sanitair- en verwarmingsproblemen. Heeft u vragen over ons werk als zonneboiler installateur? Stel ze gerust via onze contactpagina!

 

Expertise in zonneboilers, zonneboiler installatie en meer

U kan Heat Solutions niet alleen inschakelen als zonneboiler installateur. Zo kan u onze hulp inroepen voor het onderhoud, herstel of de plaatsing van uw centrale verwarming, een badkamerrenovatie, het herstellen van verstopte leidingen, het plaatsen van vloerverwarming en nog veel meer! We proberen ons steeds kwalitatief te onderscheiden als zonneboiler installateur.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u Heat Solutions inschakelen als zonneboiler installateur? Dat kan! Neem contact met ons op via onze contactpagina en vraag zo uw vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder met de installatie van een zonneboiler!

 

 

 

Call Now Button