Zonneboiler

Verwarmen met een zonneboiler

Zonneboilers hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en dat is niet onterecht. Met een zonneboiler op uw dak voorzie je uw woning van eindeloze hoeveelheden energie, en dat zonder CO2-uitstoot. Hiermee verwarmt u uw sanitair water en eventueel de centrale verwarming op een energiezuinige én milieuvriendelijke manier. Als dat niet mooi is...

Zonneboiler met collectoren

Zonnecollectoren zijn de ideale aanvulling op condensatiesystemen en warmtepompen. De collectoren zijn geschikt om, door middel van zonne-energie, sanitair warm water te voorzien, maar ook zijn ze ideaal als verwarmingsondersteuning. Met een gecombineerde installatie van verwarmingsondersteuning en de bereiding van sanitair warm water kan u tot wel 30% van het jaarlijkse brandstofverbruik besparen.

Dankzij hun robuuste karakter en weersbestendigheid plaatst u de collectoren probleemloos op uw dak, of kunnen ze zelfs in het dak worden geïntegreerd. Ze zijn bovendien geschikt voor zowel hellende als platte daken. Er bestaan dus genoeg mogelijkheden om zonnecollectoren op uw dak te integreren.

Montage bovenop de dakbedekking

Bij de installatie van een zonneboiler op het dak worden de collectoren op het bestaande dak gemonteerd. Deze kunnen voor nieuwbouw gebruikt worden, maar vaak worden ze ook gekozen bij een renovatie. De zonnecollectoren worden met verstelbare en bijzonder stabiele dakankers op het dak geplaatst. U mag dus zeker zijn van een stevige én duurzame oplossing voor jouw verwarmingsproces.

Integratie in het dak

Om de collectoren beter te beschermen tegen hevige weersomstandigheden kan u kiezen voor een indak constructie. Hierbij worden de zonnecollectoren in het dak geïntegreerd. Dakpannen of andere dakbedekking wordt verwijderd en vervangen door de zonnepanelen. Dit zorgt niet alleen voor een betere bescherming van de collectoren, maar het oogt bovendien veel netter.

Montage op een plat dak

Wilt u uw collectoren graag op een plat dak? Geen probleem. Bij Heat Solutions beschikken we over plat-dakcollectoren die we op bevestigde platte vlakken kunnen monteren. Met de voorgemonteerde staanders uit aluminium worden deze zonnecollectoren met een ideale hoek naar de zonnestraling gericht. Het water warmt hierdoor dus zonder problemen op, net zoals bij hellende daken.

Expertise in zonneboiler installatie en nog veel meer...

Bij Heat Solutions helpen wij u met veel plezier verder. Als expert in zonneboiler installatie werken bij al meer dan 30 jaar aan de beste oplossingen voor allerlei sanitair- en verwarmingsproblemen.

Dankzij deze jarenlange ervaring kan u bij Heat Solutions niet alleen terecht voor de installatie van uw zonneboiler, maar ook voor het onderhoud, herstel of de plaatsing van sanitaire verwarming, badkamerrenovaties, herstellingen van verstopte leidingen, plaatsing van vloerverwarming enzovoort.

De prijs van een zonneboiler van Heat Solutions

Niet onbelangrijk is het prijskaartje dat aan zo’n zonneboiler hangt. Bent u overtuigd van de expertise en kwaliteit van Heat Solutions, en wilt u ons graag inschakelen voor de installatie van uw zonneboiler? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij gaan steeds voor de beste installatie van uw zonneboiler.

Call Now Button