Warmtepomp

Warmtepomp als verwarming van uw huis

Wilt u al lang een (nieuwe) warmtepomp als verwarming van uw huis laten installeren? Heat Solutions is de loodgieter die u zoekt! Wij komen graag bij u langs in Leuven, Tienen, Sint-Truiden, Dienst, Herent, Hoegaarden, Landen of Aarschot.

Heeft u een sanitair probleem of heeft u hulp nodig bij de installatie van uw verwarming of een warmtepomp. Wij voorzien u graag van meer warmte in huis!

Verschillende soorten warmtebronnen

Er bestaan verschillende soorten bronnen die uw huis kunnen verwarmen. We zetten ze graag voor u even op een rijtje:

De lucht als warmtebron
Lucht/water-warmtepompen gebruiken, zoals de naam natuurlijk al verklapt, de buitenlucht als warmtebron. We stellen deze warmtepompen zowel in open lucht als in het gebouw op. Zelfs bij negatieve temperaturen kunnen ze warmte voor de verwarming.

De aarde als warmtebron
Grond/water-warmtepompen gebruiken de warmte uit de aarde als warmtebron. Dit doen ze aan de hand van de aardsondes of aardcollectoren. Onze grond/water-warmtepompen zijn uiterst betrouwbare warmtebronnen die te allen tijde beschikbaar zijn bij Heat Solutions.

Het grondwater als warmtebron
Water/water-warmtepompen gebruiken de constante warmte van het grondwater als warmtebron om de verwarming te warmen. Doordat ze de constante warmte van het grondwater gebruiken, hebben ze het hoogst mogelijke energierendement. Als vereiste om deze warmtepomp te kunnen plaatsen, moet er een put geboord worden voor de ontsluiting.

Interesse in één van onze warmtepompen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag uw vragen omtrent onze warmtepomp systemen.

Heat Solutions: Erkend Installateur van Warmtepomp systemen

Bij Heat Solutions bent u verzekerd van een kwalitatieve service. Als RESCert Erkend Installateur van Warmtepomp systemen hebben we een uitgebreide kennis verzameld omtrent de installatie van warmtepompen. Wij helpen we u dan ook graag verder met onze ervaring van het plaatsen en installeren van warmtepompen.

Heat Solutions als uw loodgieter?

Heeft u interesse in onze diensten en wenst u graag Heat Solutions als uw loodgieter? Twijfel dan zeker niet om onze te contacteren! Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons op het nummer 0498 44 32 50 of mail ons via info@heat-solutionsgcv.be. Wij helpen u graag verder met uw sanitaire klusjes!

Heat Solutions is al meer dan 20 jaar actief in de sanitaire wereld. Wij hebben al enige ervaring opgebouwd en specialiseren ons specifiek in de installatie of het vervangen van sanitair, ventilatie, zonneboilers en natuurlijk ook warmtepompen.

Ontwerp zonder titel (27) (1)
Ontwerp zonder titel (26) (1)
Call Now Button