Vloerverwarming

Vloerverwarming plaatsen met Vasco

Bent u op zoek naar een volwaardig alternatief om uw woning te verwarmen? Dan is vloerverwarming een ideale keuze. Dit type van verwarming won de laatste jaren enorm aan populariteit, en dat is volledig terecht. Kiezen voor een vloerverwarming van VASCO bij Heat Solutions brengt heel wat voordelen met zich mee, en die sommen we graag voor u op.

Vloerverwarming van VASCO: een pak voordelen

U geniet van een aangenaam warmtecomfort in huis, zonder onderhoud. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het vloeroppervlak, waardoor de ruimte efficiënt wordt verwarmd, en u sneller kan genieten van een heerlijk warmtegevoel. Bovendien vermindert vloerverwarming de verspreiding van stof, en u kan zelfs in de winter op blote voeten rondlopen.

U bespaart aanzienlijk op uw energiefactuur. Vloerverwarming verbruikt namelijk heel wat minder energie dan radiatoren. U hoeft daarom niet te twijfelen over het rendement van uw verwarming.

U offert geen bruikbare woonruimte op. Vloerverwarming is volledig onzichtbaar en bijgevolg dus plaatsbesparend. U kan afstappen van radiatoren tegen de muur, waardoor u de ruimte en muren optimaal kan benutten.

U kan eender welke afwerking kiezen. U kan zonder problemen de vloer kiezen die het best past bij uw interieur en smaak.

Vloerverwarming is een kwalitatieve oplossing voor elk type gebouw, zowel in privéwoningen als in industriële of commerciële gebouwen wordt dit type van verwarming gebruikt.

Vloerverwarming is perfect combineerbaar met andere energiebronnen. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vloerverwarming te combineren met een designradiator voor extra comfort in specifieke ruimtes.

Vloerverwarming kosten

Uw woning verwarmen wordt alsmaar duurder, daar kunnen we helaas niet omheen. Wel kan u kiezen voor een energiezuinig alternatief om de kosten van uw verwarming te drukken. We hoeven u vast niet meer te overtuigen van de (prijs-)voordelen van vloerverwarming. De plaatsingskosten van een vloerverwarming hangen af van heel wat verschillende factoren. Wat is het benodigde vermogen? Hoeveel oppervlakte bedraagt de ruimte? Dient de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming? Bent u benieuwd hoeveel uw vloerverwarming zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Heat Solutions.

Heat Solutions: uw ideale partner voor vloerverwarming

Bij Heat Solutions krijgt u advies op maat en bent u zeker van een betrouwbare partner. Wij bieden u een gratis warmteverliesberekening aan, maken een vrijblijvende offerte voor uw vloerverwarming op, en leveren steeds kwaliteit. Heat Solutions is bovendien RESCert Erkend installateur van Warmtepomp systemen.

Plaatst u de vloerverwarming liever zelf? Dan levert onze loodgieter alle nodige materialen, en ondersteunt hij u waar nodig. Hij bezorgt u een specifiek en gedetailleerd legplan van de verwarming, zodat u optimaal voorbereid kan beginnen. Onze klanten situeren zich voornamelijk in de regio’s Zoutleeuw, Tienen, Leuven, Sint-Truiden, Hoegaarden, Linter...  

Call Now Button