Verwarmingsinstallateur

Verwarmingsinstallateur

Bij Heat Solutions vindt u de verwarmingsinstallateur die u zoekt. Met meer dan 30 jaar ervaring in de regio rond Limburg, Leuven en Sint-Truiden staat onze installateur sanitair en centrale verwarming garant voor de beste kwaliteit: ieder project wordt door ons zeer nauwkeurig afgewerkt. Daarnaast bieden we u ook een uitstekende klantenservice. Onze installateur sanitair en centrale verwarming helpt u bij al uw problemen rond verwarming en sanitair! Wilt u graag meer weten over ons werk als verwarmingsinstallateur? Contacteer ons dan via de contactpagina op onze website! Wij, als installateur centrale verwarming, helpen u graag verder met al uw vragen.

Op zoek naar een verwarmingsinstallateur in Limburg?

Als u op zoek bent naar een verwarmingsinstallateur in de buurt van Limburg, dan kunnen wij u helpen! U kan Heat Solutions inschakelen als verwarmingsinstallateur nabij Limburg, maar ook voor vele andere projecten. Door een breed assortiment aan verschillende diensten van onze installateur sanitair en centrale verwarming aan te bieden streven we ernaar om zo veel mogelijk tevreden klanten te helpen. Bij Heat Solutions beschouwen we ieder project even belangrijk. Daarom werken we op een nauwkeurige manier aan oplossingen voor uw sanitair of verwarming. Heeft u vragen over onze diensten als verwarmingsinstallateur vlakbij Limburg? Stel ze gerust via onze contactpagina! Bij Heat Solutions helpen we u graag verder.

Waarom Heat Solutions als verwarmingsinstallateur?

Wij nemen ons werk als installateur sanitair en centrale verwarming enorm serieus en willen u niets anders dan topkwaliteit leveren. Als verwarmingsinstallateur gaan we dan ook altijd een stap verder door u een fantastische service aan te bieden en ons werk uit te voeren met een ongelofelijke nauwkeurigheid. Daarnaast maken we enkel gebruik van zeer kwalitatief materiaal tijdens ons werk. Alle producten die door ons worden gebruikt zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Met andere woorden: kiest u voor Heat Solutions, dan verzekert u zich van de beste kwaliteit.

Installateur sanitair en centrale verwarming voor uw onderhoud

Een regelmatig onderhoud door een erkende installateur centrale verwarming is niet enkel belangrijk en verplicht, maar het biedt ook tal van voordelen. Zo zal een goed onderhouden ketel een hoger rendement behouden en zal u besparen op het verbruik van brandstof. Deze besparing is niet enkel goed voor uw portefeuille, maar ook voor het milieu. Ook wordt er bij een onderhoud de veilige werking van uw ketel nagekeken zodat u uw huis zonder risico's en op een gezonde manier kan verwarmen.

De frequentie waarmee uw cv ketel onderhouden moet worden hangt af van het vermogen van uw toestel. Dit kan u aflezen op het kenplaatje van de ketel.

 • Toestellen met een vermogen van 20 kW tot en met 100 kW dienen vijfjaarlijks gekeurd te worden.
 • Toestellen met een vermogen van >100 kW
  • Op vloeibare brandstof: tweejaarlijks
  • Op gas: vierjaarlijks
  • Op vaste brandstof: vijfjaarlijks

Onze service als installateur sanitair en centrale verwarming

Heat Solutions is meer dan enkel een verwarmingsinstallateur. U kan onze professionele hulp inschakelen voor een breed gamma aan verschillende soorten projecten die met sanitair en verwarming te maken hebben. Groot of klein, iedere opdracht wordt door ons met dezelfde precisie en nauwkeurigheid behandeld. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle verwarmingsinstallateur in Limburg? Kies dan voor de hulp van Heat Solutions. Kwaliteit wordt bij ons namelijk hoog in het vaandel gedragen, wat ook te merken is aan onze afwerking. Wij kunnen u helpen bij projecten zoals:

 • Badkamerrenovaties;
 • Plaatsing van zonnepanelen;
 • Ontstoppen van afvoerbuizen;
 • Onderhoud van uw centrale verwarming;
 • We komen ter plaatse in de omgeving van Leuven en Sint-Truiden
 • …en nog veel meer!

Voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden, kan u steeds terecht op onze sanitair- en verwarmingpagina.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag onze diensten als verwarmingsinstallateur inschakelen? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina! Onze verwarmingsinstallateur in Limburg helpt u binnen de 24 uur verder met een persoonlijke offerte. Ook voor andere vragen kan u onze installateur sanitair en centrale verwarming steeds bereiken.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button