Verwarming

Problemen met uw verwarming?

U heeft uw verwarmingsinstallateur gevonden! Bij ons kan u terecht voor zowel onderhoud van verwarming als herstelling van centrale verwarming van zowel mazout- als gasinstallaties (bvb. condensatieketel), het vegen of tuberen van uw schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel, en daarnaast vervangen wij ook ketels, boilers, branders, radiatoren, convectoren en cv-leidingen. Wij zijn tewerkgesteld in volgende regio: Tienen, Zoutleeuw, Leuven, Sint-Truiden,...

Onderhoud en herstellingen van cv (mazout & gasinstallaties)

Vervangen van ketels (mazout & gas), boilers, branders, convectoren en radiators

Vervangen van leidingen voor centrale verwarming

Vegen van schoorsteen van cv of houtkachel

Tuberen van schoorsteen van cv-ketel of houtkachel

Ontwerp zonder titel (7) (1)

Condensatieketels

Ontwerp zonder titel (10) (1)

Vloerverwarming

Ontwerp zonder titel (11) (1)

Zonneboiler

Ontwerp zonder titel (6) (1)

Installateur

De juiste verwarming voor het meest efficiënte resultaat

Als u denkt aan renovatie of aan nieuwbouw, dan komt al gauw de vraag boven: welke soort verwarming gaat u installeren? Kiest u voor een condensatieketel en radiatoren, een zonneboiler, een waterpomp of vloerverwarming? Elk van deze types verwarming heeft zijn eigen voordelen en kenmerken. Wij installeren al deze soorten verwarming en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die ze bieden. Ook wanneer het tijd is voor een onderhoud van uw verwarming, staan wij altijd klaar voor het beste advies en helpen we u waar nodig. We maken een offerte op basis van jouw wensen en zorgen voor het volledige onderhoud van de verwarming.

Wij komen ter plaatse voor de installatie, reparatie of een onderhoud van uw verwarming in Vlaams-Brabant:

Leuven

Sint-Truiden

Heat Solutions, uw verwarming op maat van uw woning

Bij Heat Solutions hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Daardoor weten wij dat elke woning anders is en ook elke klant is anders. Wij bespreken van bij het begin uw project wat uw wensen zijn en wij zoeken de meest efficiënte oplossing voor uw verwarming. Zo gaan wij bijvoorbeeld voor condensatieketels met het hoogste energierendement. Wij bieden oplossingen voor gas- en stookolie-installaties. De radiatoren die wij voorstellen zijn speciaal ontworpen voor een optimaal beheer van het binnenklimaat. En u kiest tussen verschillende stijlen van radiatoren zoals klassiek, modern of landelijk. Als u voor zonne-energie kiest, bieden wij u diverse types zonnecollectoren aan. Wij hebben zowel opbouw- als inbouw collectoren voor op uw dak. En wij monteren zonnecollectoren zowel op hellende als op platte daken. Bij onze warmtepompen kiest u tussen warmte die onttrokken wordt aan de grond, aan grondwater of aan de lucht. Of gaat u voor vloerverwarming? Ook hier kunt u tussen verschillende afwerkingen kiezen. En wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf uw vloerverwarming te leggen. Wij staan u hierin graag bij.

Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is. En wij kunnen deze verschillende soorten verwarming onderling combineren. Bij Heat Solutions bent u er zeker van dat u de meest efficiënte verwarming in huis haalt.

Uw (ver)bouwproject als totaalplaatje

Misschien heeft u voor uw project ook sanitair en ventilatie nodig? Deze kunnen wij voor u ook verzorgen. Wij combineren ze met uw verwarming. U vindt hier ook informatie over op onze website. Of contacteer ons, wij bespreken graag uw wensen.

Ook voor reparaties en onderhoud bent u welkom

Wij installeren niet alleen verwarming, wij zorgen ook dat uw huidige verwarmingsinstallatie optimaal functioneert. Heeft u problemen met uw verwarming of moet uw installatie onderhouden worden? Neem contact met ons op en wij komen langs. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Onderhoud en herstellingen van uw cv-installatie (mazout- & gas)

Vervangen van ketels (mazout & gas), boilers, branders, convectoren en radiatoren

Vervangen van leidingen voor centrale verwarming

Vegen van schoorsteen van cv-ketel of houtkachel

Tuberen van schoorsteen van cv-ketel of houtkachel

Wij zijn actief in de streek van Tienen, Zoutleeuw, Leuven, Sint-Truiden,... Heeft u vragen rond uw huidig verwarmingssysteem of wilt u een nieuwe installeren? Contacteer ons via telefoon op het nummer 0498 44 32 50, via mail op info@heat-solutionsgcv.be of via het antwoordformulier op onze website. Samen maken wij er werk van!

Snel een loodgieter nodig? Contacteer ons voor een spoedinterventie!

Call Now Button