Ventilatie

Ventilatie met Vasco

Ventilatie installateur

Onze loodgieter werkt samen met Vasco om zo de beste ventilatie te zoeken voor uw woning. Is uw ventilatiesysteem kapot of aan vervanging toe? Onze loodgieter komt ter plaatse als ventilatie installateur en helpt u bij het opzetten van een nieuw systeem.

Ventilatie kan geplaatst worden door ons, of u kan ook kiezen voor zelfplaatsing: u krijgt een legplan van onze loodgieter en bijstand! Zowel nieuwbouw als renovatie. Onze ventilatie installateur staat u ook graag bij met advies of met hulp. Zo kan u rekenen op de beste kwaliteit en de meest professionele aanpak. Neem contact op voor extra informatie.

Wat doen installateurs van ventilatiesystemen?

Onze installateurs voor ventilatiesystemen bekijken altijd eerst of er een volledig nieuw systeem geplaatst moet worden, of dat er een deeltje hersteld moet worden van het bestaand systeem. Nadien geven ze u het beste advies en maken ze een offerte op. Onze installateurs adviseren steeds ventilatiesystemen van de beste kwaliteit. Ze worden op voorhand getest en onze loodgieters berekenen steeds op voorhand welke problemen er in uw woning kunnen opduiken met de ventilatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze loodgieters voor uw ventilatie

Bent u bezig met een nieuwbouwproject? Bent u aan het verbouwen of renoveren? Of is uw huidige ventilatiesysteem kapot en aan vervanging toe? Een goede ventilatie is cruciaal voor een goede woning en ook voor uw gezondheid. Daarom is het belangrijk dat elke ventilatie juist geïnstalleerd wordt. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen en dan zorgt onze ventilatie installateur voor een offerte op maat.

Onderhoud en wetgeving

Elk ventilatiesysteem moet verlicht worden getest, ingeregeld en gecontroleerd. Alleen dan kan het voldoen aan de EPB-normen opgelegd door de wetgeving. Ook dit kunnen onze loodgieters voor u doen. Zo bent u steeds zeker dat alles perfect volgens de norm is gedaan en riskeer je geen boetes. Om de werking van uw ventilatie te optimaliseren, is het aangeraden om het om de drie à vier jaar te reinigen.

Call Now Button