Sanitair

Hulp nodig met uw sanitair?

Is uw sanitair toe aan vervanging? Spoelt uw toilet niet goed door? Komt het water niet meer goed uit de kraan? Hebt u last van lekker die u niet zelf kan repareren?

Of bent u bezig met een totaalrenovatie, een verbouwing of een nieuwbouwproject? Heat Solutions staat u bij in al uw sanitaire verbouwingen of installaties. Onze loodgieters komen graag ter plaatse om u advies te geven omtrent het installeren van een toilet, een bad, een douche of andere sanitaire voorzieningen. En ook zorgen wij steeds voor een gepaste offerte op maat. Wij kunnen u bovendien komen helpen bij een herstelling.

Wat kunnen wij voor u doen?

Werkzaamheden van een loodgieter kunnen worden opgedeeld in drie verschillende categorieën: onderhoud, reparatie of installatie. Zowel voor lekken als voor verstoppingen van leidingen kan een loodgieter u helpen. Ook bij het aanleggen van leidingen kan u rekenen op de professionaliteit en kwaliteit van Heat Solutions. En voor het plaatsen en installeren van uw sanitair komen onze helpende handen waarschijnlijk ook goed van pas. U kan ons ook altijd contacteren voor vragen of advies.

Als sanitair installateur plaatsen wij uw leidingen met de grootste nauwkeurigheid!

Op verschillende locaties komen wij ter plaatse! U kan op onze service rekenen in:

Het MultiSkin-gamma staat garant voor meerlagenbuizen in PEX/Al/PEX die een betere weerstand tegen hoge temperaturen en drukwaarden bieden dankzij hun kern in dik aluminium. De buizen worden gemaakt conform norm EN ISO 21003 en zijn verkrijgbaar op rollen, voorgeïsoleerd en beschermd in een gegolfde buitenbuis.

Voordelen

  • Hitte- en drukbestendig.
  • Geringe warmteuitzetting.
  • Niet-corrosief.
  • Onvervormbaar.
  • Slijtvast.
  • Zuurstofdicht.
  • Licht en gemakkelijk in gebruik.
  • Vermindering van het lawaai van de installatie.
  • Esthetisch.
Ontwerp zonder titel (22) (1)
Ontwerp zonder titel (24) (1)
Ontwerp zonder titel (23) (1)
Ontwerp zonder titel (25) (1)
Ontwerp zonder titel (21) (1)

Snel een loodgieter nodig? Contacteer ons voor een spoedinterventie!

sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen
sanitaire leidingen

Onze klanten

Call Now Button