Sanitair Tongeren

Specialist in sanitair regio Tongeren

Ben je op zoek naar een vakman die je kan helpen met het plaatsen of herstellen van sanitair in de buurt van Tongeren? Of heb je een sanitair probleem dat je niet zelf kan oplossen? Dan is Heat Solutions dé partner, gespecialiseerd in sanitair regio Tongeren, die je zoekt. Zowel voor routine onderhoudswerken als sanitaire spoedinterventies kan je beroep doen op onze ervaren vakman voor uw sanitair rondom Tongeren. 

Dankzij onze 24 uurs service voor spoedgevallen kan je altijd rekenen op een snelle interventie. Niemand houdt er namelijk van om lang te blijven zitten met sanitair dat aan vervanging toe is. Daarenboven kan een sanitair probleem dat niet meteen wordt aangepakt heel wat schade aanrichten. Vakmannen hebben dan het geschikte materiaal en de nodige expertise om de problemen op een professionele manier op te lossen. Benieuwd wat Heat Solutions voor jou kan betekenen? Neem contact op en wij bespreken samen hoe we jouw sanitaire problemen nabij Tongeren kunnen oplossen.

Waarom Heat Solutions inschakelen voor sanitair regio Tongeren?

Heat Solutions heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak en lost al jouw sanitaire problemen regio Tongeren in een mum van tijd op, zonder onnodige schade aan te brengen. Zowel voor grote als kleine werken kan je beroep doen op ons. Ben je op zoek naar een partner voor een volledige badkamerrenovatie? Of wil je gewoon een nieuw toilet laten installeren? Voor al deze werken komen we graag en snel ter plaatse. Naast sanitair nabij Tongeren, zijn we ook gespecialiseerd in centrale verwarmingen, volledige badkamerrenovaties, het plaatsen van warmtepompen, etc. 

We maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en werken met topmerken als Weishaupt, Vaillant, Buderus en nog vele anderen. De leidingen die we plaatsen zijn hitte- en drukbestendig. Daarnaast zijn ze ook onvervormbaar en slijtvast en toch licht en gemakkelijk in gebruik. Doordat wij kwaliteit dus hoog in het vaandel dragen bij al onze werken, garanderen wij je bij al onze ingrepen een eindresultaat dat nog jaren meegaat. Wij staan bekend om onze kwaliteitswerken, gecombineerd met uitstekende klantenservice. Heat Solutions staat altijd voor u en voor uw sanitair rondom Tongeren klaar!

Contacteer ons voor werken aan je sanitair in de buurt van Tongeren

Nood aan sanitaire hulp in de buurt van Tongeren? Contacteer ons dan via het contactformulier op onze website, telefonisch op het nummer 0498 44 32 50 of via mail naar info@heat-solutionsgcv.be. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button