Sanitair in Tessenderlo

Uw sanitair nabij Tessenderlo: service en de hoogste kwaliteit

Bij het installeren van uw sanitair in de buurt van Tessenderlo gebruiken wij enkel materiaal van de hoogste kwaliteit. U installeert niet zomaar elke dag een badkamer en daarom gaan wij voor duurzaamheid en garanderen wij u dat u nog heel lang van uw sanitair kunt genieten. Daarnaast hebben wij ook oog voor stijl en klasse. Naast de installatie van sanitair staan wij ook klaar voor alle reparaties en onderhoud.

Maak van uw sanitair nabij Tessenderlo een succesvol project

Als u denkt aan de installatie van een nieuwe badkamer, dan komt hier heel wat bij kijken. Het installeren van bad, douche, wastafel en toilet vraagt vakmanschap. Wij helpen u graag uw droom te realiseren. Van bij het begin staan wij u bij in uw keuze en geven u advies over de materialen, de schikking van de verschillende elementen in uw badkamer en de afwerking.

Uw sanitair in de buurt van Tessenderlo verdient alle aandacht

Om de kwaliteit te garanderen en om juist dat tikkeltje meerwaarde te geven gebruiken wij meerlagenbuizen in PEX/AI/PEX van het MultiSkin-gamma. Deze zijn een stuk beter dan wat er doorgaans wordt gebruikt. Deze buizen zijn bestand tegen hoge druk en hitte, ze hebben slechts een kleine warmte-uitzetting en ze vervormen niet. Daarnaast roesten ze niet en zijn slijtvast. De buizen zijn licht en gemakkelijk te verwerken en ze dempen het lawaai bij het gebruik van uw installatie. En bovendien ogen ze ook nog mooi. Kort gezegd: dit materiaal dat wij gebruiken, voldoet aan alle eisen voor een degelijke installatie van uw sanitair nabij Tessenderlo.

Meer waar voor uw geld

Bij de installatie van uw sanitair in Tessenderlo of omgeving is het misschien het overwegen waard om dit met andere werkzaamheden te combineren. Als loodgieter zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in verwarming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zonneboiler, een warmtepomp of vloerverwarming. Wij installeren ook uw radiatoren en condensatieketel. Uw badkamer moet voorzien zijn van ventilatie, en dit volgens de wettelijke normen. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Als u deze verschillende werken in onze handen geeft, maken wij hier één project van en kunnen wij aan zeer scherpe prijzen werken. Bovendien heeft u dan slechts één centraal aanspreekpunt en hoeft u zich over de coördinatie van de werken geen zorgen te maken. Vraag ons gerust informatie via ons telefoonnummer 0498 44 32 50, via mail naar info@heat-solutionsgcv.be of vraag een offerte via onze website. U zult merken dat u met uw budget meer kunt realiseren dan u oorspronkelijk had gedacht.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button