Sanitair in Sint-Truiden

Heeft u sanitair- en verwarmingsproblemen? Wij helpen u graag verder met uw sanitair in Sint-Truiden! Met uitstekende nauwkeurigheid en professionele service verzorgen wij al uw sanitaire projecten. Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte! Ook met andere vragen kan u bij ons terecht via de contactpagina.

Onze service in sanitair Sint-Truiden

Onze kwalitatieve service en nauwkeurige werkwijze hebben al voor vele tevreden klanten in Sint-Truiden en omstreken gezorgd. Heat Solutions helpt u verder met verschillende soorten sanitaire projecten:

  • Het onderhoud en plaatsing van centrale verwarming
  • Het onderhoud en plaatsen van zonnepanelen;
  • De renovatie van uw badkamer;
  • Het onderhoud en plaatsen van uw vloerverwarming;
  • En nog vele andere zaken!

Ook voor kleine herstellingen staan wij snel aan uw deur. Lekt uw kraan of blijft uw WC doorlopen? Dan kan u altijd op onze loodgieters rekenen. Contacteer ons voor meer informatie en een duidelijk prijsvoorstel via de contactpagina. Of belt u liever en ontvangt u graag meteen meer informatie van ons? Dan kan u ons altijd via het nummer 0498 44 32 50 bereiken.

Heat Solutions voor uitstekende kwaliteit?

Kwaliteit is enorm belangrijk voor ons. Daarom proberen we altijd een stapje verder te gaan en u altijd met de nodige raad en daad bij te staan in uw sanitaire projecten. Door middel van onze professionele service geniet u steeds van een uitstekend resultaat. Om deze service nog extra te verfijnen, werken we uitsluitend met kwalitatief materiaal. Alle producten die wij gebruiken zijn duurzaam en milieuvriendelijk, zodat u steeds zeker bent van een goed resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte voor sanitair in Sint-Truiden aan!

Heeft u na al deze informatie een sanitair installateur nabij Sint-Truiden nodig? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij beantwoorden steeds uw aanvraag met een gepaste prijsofferte die we graag met u verder bespreken. U kan ons ook steeds contacteren voor andere vragen via onze contactpagina.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button