Sanitair nabij Hasselt

Heeft u een probleem met uw sanitair nabij Hasselt of wilt u een nieuwe badkamer inrichting? Wij helpen u daar graag bij. Heat Solutions GCV is een ervaren loodgieter gespecialiseerd in sanitair en gelegen nabij Hasselt. Samen bespreken we hoe we uw sanitaire problemen kunnen oplossen.

De expert voor uw sanitair nabij Hasselt

Voor uw sanitair rondom Hasselt kan u bij ons terecht. Heat Solutions GCV heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het oplossen van sanitaire problemen. Heat Solutions GCV is de perfect oplossing voor zowel grote als kleine problemen. Wilt u een nieuwe badkamer of is er een kraan die lekt? Beide lossen we graag en zo snel mogelijk op. Zowel het installeren als de producten proberen we zo duurzaam en milieuvriendelijk te houden. We werken met vertrouwde merken zoals Weishaupt, Vaillant, Buderus en nog vele anderen. Met deze vertrouwde merken weten we perfect hoe we installeren of repareren en zorgen we voor een kwalitatieve service voor uw sanitair rondom Hasselt. 

Voor de leidingen maken we gebruik van het MultiSkin-gamma. DIt brengt zeer veel voordelen met zich mee. De leidingen zijn buiten hitte- en drukbestendig, onvervormbaar en slijtvast daarnaast ook nog eens licht en gemakkelijk in gebruik.

Andere services naast sanitair nabij Hasselt

Naast de sanitaire oplossingen die we bieden, helpen we ook graag met andere diensten. We hebben al veel klanten nabij Hasselt geholpen met verschillende werken. Centrale verwarmingen plaatsen we met veel zorg en precisie bij u thuis. Het plaatsen van warmtepompen of vloerverwarming is ook geen probleem voor onze loodgieter. U kan ze ook zelf plaatsen en dan levert onze loodgieter met plezier de juiste onderdelen. Uiteraard krijgt u van ons een legplan en verdere uitleg. We vinden dat de wens van de klant altijd gerespecteerd moet worden en luisteren daarom graag naar uw eigen inbreng en geven onze eigen visie hierop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw sanitair in en rondom Hasselt

Zit u met een vraag of wilt u dat we zo snel mogelijk langskomen om u sanitair probleem op te lossen? Contacteer ons via het contactformulier op de website en ontvang binnen de 24 uur een antwoord. Belt u liever? Twijfel dan niet en bel ons op het nummer: 0498 44 32 50. Bekijk zeker regelmatig onze promotiepagina zodat u geen geweldige deals mist.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button