Sanitair in Lummen

Installateurs sanitair in Lummen

Lekt uw kraan of heeft u een loodgieter nodig voor het plaatsen van een warmtepomp? Dan kan u zeker bij ons komen aankloppen. Wij hebben een oplossing voor al uw sanitaire-en verwarmingsproblemen, of deze nu groot of klein zijn. Heat solutions is een ervaren loodgieter gespecialiseerd in sanitair en gelegen in de buurt van Lummen.  Als u hulp nodig heeft bij uw sanitair in de buurt van Lummen, kan u ons altijd contacteren via onze contactpagina. We zijn telkens bereid om alle vragen te beantwoorden. 

De expert voor sanitair nabij Lummen 

Heat Solutions GCV heeft alle oplossingen klaar voor uw sanitair rondom Lummen. Door onze 30-jarenlange ervaring bieden wij een professionele service aan met een kwalitatief en nauwkeurig resultaat. Om ons als installateurs van sanitair in de buurt van Lummen te onderscheiden van anderen, bieden we u bij Heat Solutions enkel de hoogste kwaliteit aan qua materiaal en service. We werken met vertrouwde merken zoals Weishaupt, Vaillant, Buderus en nog vele anderen.

Voor de leidingen maken we gebruik van het MultiSkin-gamma. Dit brengt zeer veel voordelen met zich mee. De leidingen zijn buiten hitte- en drukbestendig, onvervormbaar en slijtvast daarnaast ook nog eens licht en gemakkelijk om te gebruiken. 

Onze diensten als sanitaire installateur nabij Lummen

U kan bij ons terecht voor alle uiteenlopende sanitaire problemen in de buurt van Lummen. Wij verzorgen uw onderhoud, herstel en plaatsing van uw centrale verwarming, sanitaire leidingen, warmtepompen en noem maar op! Kortom: u kan op ons rekenen voor uw sanitair in Lummen. Wordt het eens tijd om uw badkamer in een nieuw jasje te steken? Wij renoveren met plezier uw badkamer. We hebben ook al veel klanten in de buurt van Lummen geholpen met het plaatsen van zonnepanelen. U moet het niet altijd groots bekijken, ook voor de allerkleinste herstellingen staan wij direct aan uw deur. Heeft u een lekkende douchekop of blijft uw WC doorlopen en u weet niet wat doen? Wij verzorgen graag uw sanitair gelegen in de buurt van Lummen. 

U kan ook alles zelf plaatsen en dan levert onze loodgieter met veel plezier de juiste onderdelen. Uiteraard krijgt u van ons een legplan en verdere uitleg. We vinden dat de wens van de klant altijd gerespecteerd moet worden en luisteren daarom graag naar uw eigen inbreng en geven graag onze eigen visie hierop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw sanitair rondom Lummen!

Zou Heat Solutions u kunnen helpen met sanitaire problemen regio Lummen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden! Heeft u een andere vraag en wilt u daar snel antwoord op? Contacteer ons dan telefonisch via het nummer 0498 44 32 50 en we bespreken samen hoe onze sanitaire dienst nabij Lummen u verder kan helpen.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button