Loodgieter nabij Hasselt

Heat Solutions is een loodgieter nabij Hasselt die u graag helpt met uw sanitair en verwarming. Heat Solutions heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het vak. We werken enkel met kwalitatieve merken die beschikken over producten die we vertrouwen zoals Weishaupt en Vaillant.

De oplossing voor uw verwarming: de loodgieter nabij Hasselt

Voor alle oplossingen voor uw verwarming moet u bij Heat Solutions zijn. Zo helpen we u graag met het onderhoud of herstelling van uw centrale verwarming. Het vervangen en aanleggen van nieuwe ketels, zowel mazout als gas, is voor onze loodgieter nabij Hasselt geen probleem. 

We zijn ook experten in het leggen van vloerverwarming en komen hiervoor graag bij u langs. Onze vloerverwarming is van Vasco en heeft veel voordelen. Vloerverwarming biedt een aangenaam warmtecomfort, een besparing op uw energiefactuur en u verspilt geen woonruimte. Daarnaast geven we u ook graag advies en een uitgebreid legplan indien u zelf de vloerverwarming wil aanleggen.

We komen ook graag een onderhoud uitvoeren op uw reeds geplaatste ketel. Een regelmatig onderhoud is verplicht en zo vermijdt u ook grote herstellingskosten.

De loodgieter rond Hasselt zorgt voor uw badkamerrenovatie 

Uitgekeken op uw huidige badkamer inrichting? Dan kan Heat Solutions u helpen.  We kunnen uw badkamer op een efficiënte snelle manier inrichten zoals u wil. Hierbij gaan we te werk met materiaal van hoge kwaliteit en uiterste precisie, met een uitstekende afwerking als resultaat. Hiernaast zorgen we dat u altijd bij ons terecht kan voor een top service. 

We bieden voor elke oppervlakte en budget een totaaloplossing en kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Heat Solutions, de loodgieter nabij Hasselt werkt ook samen met Facq. Facq beschikt over een geweldig assortiment van badkamermeubelen.

De leidingen van de badkamer komen we ook met grote precisie leggen en deze zijn van hoge kwaliteit. Ze komen uit het Multiskin gamma en dat betekent dat deze hitte en drukbestendig zijn, onvervormbaar en slijtvast. Zo ziet u dat we enkel het beste materiaal voor u uitkiezen.

Ventilatie

Voor de ventilatie werken we ook samen met Vasco. De loodgieter nabij Hasselt komt de ventilatie met plezier plaatsen maar u kan er ook voor kiezen om deze zelf te plaatsen. Hierbij geven wij dan graag de juiste constructies.

Contacteer de loodgieter nabij Hasselt

Voor vragen over uw sanitair, verwarming of badkamerrenovatie mag u ons altijd contacteren. Onze loodgieter nabij Hasselt antwoordt binnen de 24 uur op uw aanvraag.

U kan ons contacteren via de contactpagina of op het telefoonnummer: 0498 44 32 50.

 

Meteen uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button