Condensatieketel

Verwarmingsketels met een hoog energierendement

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Dan bent u bij Heat Solutions aan het juiste adres! Kiest u voor een condenserende stookolieketel of gaat u liever voor een gascondensatieketel? Of weet u helemaal niet welke het meest gepast is voor uw woning? Wij helpen u bij het kiezen en het installeren van de gepaste condensatieketel bij uw woonsituatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het antwoordformulier op onze website.

Verschillende soorten condensatieketels

Bij Heat Solutions gaan wij telkens voor condensatiesystemen met een hoog energierendement. Deze condensatiesystemen gebruiken namelijk het volledige energiegehalte van de brandstof. Maar hoe kiest u nu de gepaste verwarmingsketel voor uw woning? We vertellen u hier meer over de verschillende soorten ketels.

Condenserende stookolieketels

Als eerste installeren wij bij Heat Solutions condenserende stookolieketels. Deze stookolie-condensatieketels zijn ideaal voor het efficiënte gebruik van stookolie. Bij Heat Solutions geven wij u steeds advies over de beste verwarmingsketels voor uw woning. Neem dus zeker contact met ons op voor al uw vragen.

Houd bij het kiezen van uw verwarmingsketel rekening met uw gezinsgrootte en woning. Deze optie van verwarmingsketel verwarmt uw een- en meergezinswoning. Daarom is deze ook perfect moest u zich in deze woonsituatie bevinden.

Gascondensatieketels

Daarnaast bestaan de gascondensatieketels in verschillende vermogen niveaus. Zij zijn niet alleen geschikt voor de verwarming van één- en meergezinswoningen, maar deze verwarmingsketel is ook ideaal voor de verwarming van grotere gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen of industriegebouwen. Heeft u hier nog vragen over, neem dan zeker contact met ons op!

Heat Solutions, de loodgieter bij u in de buurt

Bij Heat Solutions zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van verwarmingsketels. Al meer dan 20 jaar spitsen wij ons toe in het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming, sanitaire verbouwingen of installaties en de installatie van uw ventilatie. Wij kijken steeds samen met u wat de beste en meest efficiënte oplossing is voor uw woning. Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe verwarmingsketel

De verwarming van uw woning is natuurlijk cruciaal in de koudere maanden. Vervang uw condensatieketel dan ook tijdig, zodat u zeker niet zonder moet! Wij helpen u verder met de installatie van uw verwarmingsketel in de regio’s van Tienen, Zoutleeuw, Aarschot, Kessel-Lo, Leuven, Sint-Truiden,...

Bij Heat Solutions beantwoorden we graag uw vragen over uw verwarmingsketel. Contacteer ons via 0498 44 32 50 of via mail op info@heat-solutionsgcv.be. Ook via onze website kan je contact met ons opnemen via het antwoordformulier.

Call Now Button