Badkamerrenovatie Tienen

Badkamerrenovatie Tienen

Bent u op zoek naar specialisten die uw badkamerrenovatie in de buurt van Tienen kunnen uitvoeren? Dan bent u bij Heat Solutions aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in het oplossen van sanitaire-en verwarmingsproblemen. Met onze kwalitatieve materialen en uitzonderlijke precisie, garanderen wij elke keer opnieuw een badkamer van topkwaliteit. We werken met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal van merken als Weishaupt, Vaillant, Buderus, etc.

Bent u geïnteresseerd om uw badkamerrenovatie nabij Tienen te laten uitvoeren door de vakmannen van Heat Solutions? Of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Wij staan klaar om u met veel plezier verder te helpen.

Wij staan bekend om onze klantvriendelijke service, de kwaliteit van ons materiaal en ons sterk oog voor detail dat zorgt voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Onze professionele dienst na verkoop zorgt ervoor dat we veel tevreden klanten hebben in Tienen en omstreken.

Waarmee kan u bij ons terecht: meer dan een badkamerrenovatie in Tienen?

Wij bieden een breed gamma aan diensten aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Naast een badkamerrenovatie nabij Tienen, kunnen wij u helpen bij:

  • het plaatsen van zonnepanelen
  • het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming
  • het plaatsen van vloerverwarming
  • het herstellen van sanitaire leidingen
  • het plaatsen van ventilatie

Wij besteden veel aandacht aan de afwerking van ieder project zodat u jarenlang van het eindresultaat kan genieten.

Niet enkel voor een badkamerrenovatie in Tienen kan u beroep doen op onze professionele diensten, wij zijn ook in vele andere regio’s actief zoals: Leuven,  Diest, Aarschot, Sint-Truiden, etc.

Contacteer ons voor een badkamerrenovatie rondom Tienen

Als u Heat Solutions wilt inschakelen voor uw badkamerrenovatie rondom Tienen, kan u contact opnemen via onze contactpagina. Wij leveren binnen de 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. Ook voor informatie over onze andere diensten kan u ons steeds contacteren.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button