Badkamerrenovatie Tessenderlo

Badkamerrenovatie nabij Tessenderlo geeft uw woning meerwaarde

Een mooi uitgeruste badkamer volgens moderne normen brengt uw woning naar een klasse hoger. Zoekt u iemand voor badkamerrenovatie regio Tessenderlo? Contacteer ons om informatie of een offerte aan te vragen. Wij staan voor u klaar! U krijgt binnen de 24 uur een vrijblijvende offerte toegestuurd. Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, of u nu grote renovaties of kleine ingrepen wenst uit te voeren, wij voeren elk project op maat uit.

Uw badkamerrenovatie in de buurt van Tessenderlo van begin tot einde

Bij de vernieuwing van uw badkamer komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verwarming van uw badkamer of het sanitair. Wilt u radiatoren plaatsen of gaat u voor vloerverwarming? Misschien wenst u uw oude verwarmingsketel te vervangen door een nieuwe condensatieketel. Wij installeren zowel verwarmingsketels op gas als op stookolie. Uw badkamer kan aangesloten worden op de bestaande leidingen of wij vernieuwen de volledige loodgieterij. Aan u de keuze. Voor elke vernieuwing van een badkamer luisteren wij naar de wensen van onze klanten.

De renovatie van uw badkamer regio Tessenderlo volgens uw eigen stijl

Wij zorgen niet alleen voor de technische kant van uw badkamervernieuwing. Wij adviseren u ook graag in de materialen en stijl voor uw badkamermeubels, bad, douchebak, toilet en kranen. Kom met uw plannen en uw ideeën naar ons toe en wij bespreken uw project tot in detail. Wilt u een moderne of eerder traditionele uitstraling? Wenst u een badkamer met vrij strakke vormgeving of wenst u veel kleur in uw badkamer? Het kan allemaal! U laat ons uw wensen weten en wij bieden u heel wat mogelijkheden en keuzes aan. Vraag ons gerust advies!

Enkel kwaliteit is goed genoeg voor uw badkamerrenovatie nabij Tessenderlo

Een badkamer vernieuwt men niet elk jaar. Daarom werken wij alleen met zeer hoogwaardig materiaal dat duurzaam en tegelijkertijd ook milieuvriendelijk is. Wij installeren uw badkamer volgens de gangbare veiligheidsnormen zodat u in orde bent met verzekering en bouweisen. Daarbij kunt u rekenen op uitstekende service en op onze klantvriendelijke medewerkers. Wij kunnen terugkijken op jarenlange ervaring en wij gebruiken onze kennis en vakmanschap graag voor onze klanten. Uw nieuwe badkamer moet er perfect uitzien, daar gaan wij voor.

Service na verkoop is belangrijk voor ons

Eens uw badkamer geïnstalleerd is, kunt u nog altijd op ons rekenen. Of heeft u een probleem met uw bestaande sanitair? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij zijn er ook voor herstellingen en onderhoud van uw verwarmingsketel. Een goed functionerende sanitaire installatie geeft optimaal rendement en voorkomt problemen. Welke vragen of plannen u ook heeft, wij zijn er voor u!

Contacteer ons voor een badkamerrenovatie in de buurt van Tessenderlo

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Contacteer ons dan via het formulier op de website of telefonisch op het nummer 0498 44 32 50. Al meer dan 30 jaar lossen wij alle sanitair- en verwarmingsproblemen van onze klanten op. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze realisaties. Wij zijn actief in onder andere Tienen, Leuven, Hoegaarden, Sint-Truiden.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button