Badkamerrenovaties in Vlaams-Brabant

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor een badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij Heat Solutions uit Zoutleeuw aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie en badkamers in Vlaams- Brabant. In al onze opdrachten voor een badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant staat kwaliteit centraal zodat u jaren van het resultaat kan genieten.

Wij leveren een mooie, moderne badkamer waar u volledig tot rust kan komen. Naast een eindresultaat van de badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant om trots op te zijn, garanderen wij ook een klantvriendelijke service, zowel tijdens het project als voor de nazorg en het onderhoud.

Expertise op verschillende vlakken: badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant

Naast badkamerrenovaties in Vlaams-Brabant kan u beroep op ons doen voor totaalprojecten. Voor al uw problemen zoeken we de gepaste oplossing. U kan onze specialisten ook inschakelen voor onder andere: 

  • het plaatsen en onderhouden van een centrale verwarming
  • het plaatsen van zonnepanelen
  • het plaatsen en herstellen van uw sanitair
  • een volledige badkamerrenovatie

Nieuwe moderne droombadkamer die jaren meegaat dankzij een badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant

Bij elke klus gaan we met oog voor detail te werk en besteden we veel aandacht aan de afwerking. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken en kwalitatieve materialen bekomen we elke keer een resultaat om trots op te zijn. We werken onder andere met de kwalitatieve merken Weishaupt, Vaillant, Buderus, … Al onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk. 

Contacteer ons om uw project op maat te bespreken

Heeft u vragen of speciale verzoeken voor uw badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant? Twijfel niet om ons te contacteren. Wij staan alle dagen klaar om met veel plezier uw vragen te beantwoorden en een voorstel voor een badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant op maat uit te werken. Wij zijn actief in onder andere de steden Tienen, Sint-Truiden en Leuven. 

U kan ons contacteren via het contactformulier op de website, telefonisch op het nummer 0498 44 32 50 of per mail naar info@heat-solutionsgcv.be

Meteen uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button