Badkamerrenovatie Hasselt

Badkamerrenovatie Hasselt

Bent u geïnteresseerd in een badkamerrenovatie in de buurt van Hasselt? Dan kan u bij de vakmannen van Heat Solutions terecht, dé specialist in sanitaire- en verwarmingsproblemen. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in zowel grote als kleine sanitaire klussen. Wilt u enkel uw sanitaire toestellen vervangen? Wilt u uw ligbad vervangen in een moderne inloopdouche? Of is het tijd om uw volledige badkamer te vernieuwen? Geen enkele klus is ons te veel!

Renovatie op maat met oog voor detail

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en gebruiken alleen maar materialen van de beste kwaliteit. Door te werken met oog voor detail, garanderen wij u elke keer opnieuw een piekfijn afgewerkt eindresultaat. Als u kiest voor een badkamerrenovatie in Hasselt door de ervaren loodgieters van Heat Solutions, dan kan u nog jarenlang genieten van het resultaat. Op basis van uw wensen en budget realiseren wij uw droombadkamer op maat.

Expertise in verschillende domeinen

Naast badkamerrenovaties zijn onze loodgieters gespecialiseerd in zowel grote als kleine sanitaire werken, het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming en ventilatie mogelijkheden. Geïnteresseerd in energiebesparende toestellen? U kan ook terecht bij ons voor warmtepompen, zonnepanelen of een zonneboiler.

Contacteer ons voor een badkamerrenovatie in de buurt van Hasselt

Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en beantwoorden graag al uw vragen rond uw badkamerrenovatie regio Hasselt. Zowel voor, tijdens als na de renovatiewerken kan u bij ons terecht. Van A tot Z staat onze vakman u bij. U kan ons contacteren via het formulier op de website of telefonisch op het nummer 0498 44 32 50. Al meer dan 30 jaar lossen wij alle sanitair- en verwarmingsproblemen van onze klanten op. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze realisaties. Wij zijn actief in onder andere Tienen, Leuven, Hoegaarden, Sint-Truiden.

Uw probleem oplossen!

Wij geven u vrijblijvend advies of een gratis offerte
Call Now Button