Badkamer

Specialist in badkamerrenovatie

Is uw badkamer aan renovatie toe? Of bent u uitgekeken op uw huidige inrichting en wenst u een nieuwe look en feel? Dan bent u bij Heat Solutions GCV aan het juiste adres.

Een badkamer is een plaats om tot rust te komen, een plaats om te genieten van een moment voor uzelf. Om uw badkamer in een mum van tijd om te toveren tot een fijne plek naar uw wensen kan u beroep doen op onze vakmensen met jarenlange ervaring.

Wij zijn een loodgietersbedrijf gelegen te Budingen, Zoutleeuw, Vlaams-Brabant en bieden enkel en alleen het beste voor onze klanten. Onze klanten situeren zich in en rond Tienen, Leuven, Sint-Truiden, Diest, Aarschot, Hasselt en Tessenderlo.

Badkamerrenovatie op maat van a tot z

Wij onderscheiden onszelf van andere loodgieters door al meer dan 30 jaar uitstekende kwaliteit te leveren. Dankzij het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, specifieke technieken en een uitzonderlijke precisie maken we van iedere klus een succes met een prachtige afwerking! We werken met milieuvriendelijke en duurzame materialen. U kan jarenlang van onze kwaliteitsvolle service blijven genieten, voor onze klanten enkel het beste!

Met een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot realisatie creëren we een badkamer die volledig aan uw behoeften voldoet. Wij bieden voor iedereen, voor elk budget, voor elke oppervlakte en voor elke stijl een volledige totaaloplossing. Wij lossen alle sanitaire- en verwarmingsproblemen op. Wij luisteren naar al uw wensen en noden en leveren vakkundig maatwerk voor zowel grote als kleine werken aan uw badkamer. Van de plaatsing van uw vloerverwarming tot het herstellen van uw sanitaire leidingen; bij Heat Solutions kan het allemaal.

Badkamerrenovatie in Diest? Bekijk de showroom van Facq!

Onze loodgieter werkt samen met Facq, zij bieden een brede waaier van prachtige badkamermeubelen. U kan steeds een kijkje gaan nemen in hun showroom te Zaventem en Diest. Wilt u de badkamer liever zelf plaatsen? Onze loodgieter staat u bij en levert alle materialen. Neem contact met ons op voor meer informatie zodat wij u persoonlijk en professioneel advies kunnen geven.

Wij komen ter plaatse voor uw badkamerrenovatie!

Wij komen tot verschillende steden en dorpen ter plaatse om u te helpen met het installeren of verbouwen van sanitair en verwarming. Wij zijn actief in de meeste gebieden van Vlaams-Brabant:

Ervaren partner met topservice in badkamerrenovatie

We leveren u niet alleen een mooi afgewerkt eindresultaat: u kan ook rekenen op een klantvriendelijke en professionele service op maat. Iedereen heeft andere wensen of een ander budget. Wij staan steeds klaar om uw vragen te beantwoorden! Binnen de 24 uur van uw contactverzoek sturen wij u een vrijblijvende offerte op maat.

Onze klanten

Snel een loodgieter nodig? Contacteer ons voor een spoedinterventie!

Call Now Button